Субота, 27.04.2024, 08:32
Вітаю Вас Гість | RSS

КЗ "НВК "Єлисеївська ЗОШ І-ІІІст. - ДНЗ" Софіївської сільської ради Бердянського району Запорізької області

Новини

«День єднання»

Згідно указу Президента України «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства» 16 лютого оголошено Днем єдності українського народу. 

Вихованці та вихователі КЗ «НВК «Єлисеївська ЗОШ I-III ст. – ДНЗ» теж приєдналися до Всеукраїнського марафону єдності.

У цей день о 10.00 у закладі дошкільної освіти було проведено заняття «У єднанні - наша сила». На якому діти складали пазли про Україну, співали гімн.

 

«Ми діти свої, Україно»

У закладі дошкільної  освіти 21 січня 2022 року в рамках святкування Дня Соборності України було проведено свято «Ми діти твої, Україно», на якому вихователі ставили за мету поповнення та поглиблення знань вихованців про історію виникнення свята Соборності України, ознайомлення з цікавими фактами про Україну, виховання патріотичного почуття та поваги до державної атрибутики. Діти з цікавістю слухали інформацію про дані історичні події.

Малята підготували вірші, пісні про Україну, про її красу та неповторність. Діти зростають справжніми патріотами своєї країни, дбають про красу її природи, бережуть традиції свого народу.

«У пошуках Діда Мороза»

 24.12.2021 року у закладі дошкільної освіти відбулося новорічне свято. Казково прикрашена ялинка та чарівно вбрана зала подарували незабутні враження та настрій малятам. Діти танцювали біля красуні-ялинки, водили хороводи, розповідали вірші, співали та вітали усіх гостей з Новим роком.

Найбільшу радість діти отримали від спілкування з Дідом Морозом та Снігуронькою. Сюрпризним моментом було знаходження під ялинкою торбинки з подарунками. Кожна дитина відчула невимовну радість, отримуючи подарунок особисто з рук Діда Мороза та Снігуроньки. Новорічний ранок завершився та залишив по собі радісний настрій, веселощі, спогади дошкільнятам на цілий рік.

 

«Ой  хто, хто Миколая любить»

17.12.2021 року у закладі дошкільної освіти пройшли  тематичні заняття і розвага до дня Святого Миколая.

Під час тематичних занять вихователі показали презентацію про Святого Миколая, діти розповідали вірші, співали пісні, грали в українські народні ігри. До дітей приходили різні казкові герої.

За доброю традицією в цей день до малечі завітав Святий Миколай з подарунками. А діти в свою чергу також  приготували для Святого Миколая подарунки: співали пісні, розповідали вірші, а також продемонстрували незвичайні таночки. А також діти поділилися з ним своїми бажаннями, розповіли про свої успіхи та обіцяли вести себе і надалі чемно, бути слухняними, щоб і в наступному році отримати подарунок.

10.09.2021р. "День фізичної культури та спорту"

 

01.09.2021р. проведено заняття на тему "Україна починається з тебе"

 

 

05.03.2021р. було проведено свято "Любі матусі". Діти привітали своїх матусь зі святом, розповіли вірші та співали пісні.

 

 

 

Знайомство з творчістю і біографією видатного українського поета і художника Т.Г. Шевченко

 

 

 

 

18.04.2021 р. прийняли участь в обласній благодійній акції "Великодній кошик військовим"

 

 

 

 

 

29.04.2021р. відкритий урок з ознайомленням з предметним довкіллям на тему "Український віночок наш оберіг"

 

 

 

 

30.04.2021р. прийняли участь в благодійній акції "З любов'ю до матусі"

 

 

 

19.05.2021р. Тиждень безпеки дорожнього руху

 

 

 

 

 

На Перший урок під назвою "З Україною в серці" завітали батьки дошкільнят. Захопливо слухали дітки своїх вихованців.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

З 23.10.2020р по 26.10. 2020р в закладі дошкільної освіти «Бджілка» пройшов «Тиждень безпеки дитини», метою якого було закріпити у дітей розуміння цінності власного життя та правил безпечної поведінки у різних життєвих ситуаціях.

Під час дидактичної гри «Безпечні та небезпечні речі» діти розділяли речі на безпечні, ті з якими можна гратися, та небезпечні, користуватися якими можна тільки з дозволу дорослих, дотримуючись правил безпеки.

Перегляд мультфільмів «Уроки обережності тітоньки Сови» знайомив з правила поводження з дикими тваринами та незнайомими людьми

Інсценізація казки «Кошкин дом» дала змогу усвідомити наслідки пожежі, закріпити номер пожежної служби та навчила бути добрими, чуйними, турботливими один до одного.

24 жовтня у навчальному закладі проведено заходи до Дня цивільного захисту.  Діти вчились користуватися ватно-марлевими  пов’язками, на сигнал про небезпеку організовано  евакуюватися   в безпечну зону.


 

 

 

 

 

 


Новини Єлисеївського ЗДО

"Тато, мам, я - українська сім'я"

 

12.12.2020р. по 14.12.2020 року  в закладі дошкільної освіти проведено фестиваль «Тато, мама, я  - українська сімя» .

З метою  залучення батьків вихованців до активної участі в освітньому процесі, а саме підтримувати, розвивати й скеровувати прагнення дітей до набуття й  використання на практиці знань з культури українського народу, проведено виставку робіт родин вихованців «Єлисеївська майстерня». Під час екскурсії до «Української світлиці» діти  ознайомилися з особливостями національного побуту та житла українського народу, розглянули оздоблення інтер’єру кімнати Яскравим виявилося проведення родинного свята «Осінній ярмарок»,відбулося ознайомлення дітей та батьків зі звичаями, що супроводжують збирання врожаю; розширювалось  і поглиблювалось знання дітей про красу і силу рідної мови.  Під час проведення майстер-класу  «Лялька-мотанка» дітей та батьків навчали самостійно виготовляти ляльки. Цікаво було проведено народні ігри «Віночок», «Подоляночка», «Коза» з метою  ознайомлення дітей із обрядовими іграми українців.

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 37
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0